Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Τεχνητή τροπική φοίνικα > Το πλαστικό αφήνει το διακοσμητικό τεχνητό φοίνικα μπουκαλιών για το εμπορικό κέντρο

Το πλαστικό αφήνει το διακοσμητικό τεχνητό φοίνικα μπουκαλιών για το εμπορικό κέντρο

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Κίνα

Μάρκα: HAIHONG

Πιστοποίηση: PONY

Αριθμό μοντέλου: HAIHONG ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Όροι πληρωμής και αποστολής

Ποσότητα παραγγελίας min: 2

Τιμή: 800USD

Συσκευασία λεπτομέρειες: πλαίσιο σιδήρου

Χρόνος παράδοσης: 25days

Όροι πληρωμής: T/T, L/C

Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτια το μήνα

Βρείτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:

Το πλαστικό αφήνει τον τεχνητό φοίνικα μπουκαλιών

,

Τεχνητός φοίνικας μπουκαλιών εμπορικών κέντρων

Όνομα:
Τεχνητός φοίνικας μπουκαλιών
Χρώμα:
Εικόνα που εμφανίζεται
Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
Ανθεκτικός, καμία συντήρηση που απαιτείται, καμία μυρωδιά, φιλική προς το περιβάλλον
Εφαρμογή:
Κήπος, εστιατόριο, αστέρι-ξενοδοχείο, εμπορικό κέντρο, εσωτερικό
Χρήση:
Εσωτερικός ή υπαίθριος
Ύψος:
Προσαρμοσμένος
Βάση:
Βάση μετάλλων
Φύλλο:
ύφασμα ή πλαστικό
Όνομα:
Τεχνητός φοίνικας μπουκαλιών
Χρώμα:
Εικόνα που εμφανίζεται
Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
Ανθεκτικός, καμία συντήρηση που απαιτείται, καμία μυρωδιά, φιλική προς το περιβάλλον
Εφαρμογή:
Κήπος, εστιατόριο, αστέρι-ξενοδοχείο, εμπορικό κέντρο, εσωτερικό
Χρήση:
Εσωτερικός ή υπαίθριος
Ύψος:
Προσαρμοσμένος
Βάση:
Βάση μετάλλων
Φύλλο:
ύφασμα ή πλαστικό
Το πλαστικό αφήνει το διακοσμητικό τεχνητό φοίνικα μπουκαλιών για το εμπορικό κέντρο

Το μεγάλο υπαίθριο πλαστικό αφήνει το διακοσμητικό τεχνητό φοίνικα μπουκαλιών για τον κήπο

Φοίνικας μπουκαλιών με έναν κορμό που διαμορφώνεται όπως ένα παλαιό μπουκάλι του καραϊβικού ρουμιού και μιας σκιαγραφίας standout που προσθέτει την άμεση αξία στους κήπους. Δεδομένου ότι ωριμάζει, αυτός ο καταπληκτικός φοίνικας γίνεται όλο και περισσότερο μπουκάλι-διαμορφωμένος. Τα φύλλα αναχωρούν, και τα εύμορφα δαχτυλίδια κερδών «μπουκαλιών». Έτσι, θα προσέξετε το φοίνικα μπουκαλιών γίνεστε πιό ενδιαφέροντες και όμορφοι με την ηλικία. Πλήρως αυξημένη, δυνατή μπύρα «μπουκάλι» ακόμη και γίνεται ομαλή. Θα ωφεληθείτε αμέσως από μια ευδιάκριτη τροπική έμφαση με μια εκπληκτική σειρά χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Και με το φοίνικα μπουκαλιών, ο κήπος σας είναι μια χαλάρωση, τροπικός-εμπνευσμένη όαση. Ο φοίνικας μπουκαλιών αυξάνεται μόνο 4 έως 6 φύλλα με τα σχηματισμένα αψίδα, φτερό-διαμορφωμένα φύλλα.

 

Αναμείνετε τον ίδιο φοίνικα μπουκαλιών για να αναπτυχτείτε σε ένα δοχείο για πολλά χρόνια. Μπορείτε ελεύθερα να φυτεψετε 2 έως 4 φοίνικες μαζί σε ένα μεγάλο εμπορευματοκιβώτιο για ένα συγκλονιστικό, ευδιάκριτο κεντρικό τεμάχιο που θα ενισχύσει τις ηλιόλουστες εισόδους, τα καθιστικά, το σπίτι γραφείο-και οποιοδήποτε άλλοδήποτε σημείο που θα επιθυμούσατε να τονίσετε. Μην παραλείψτε σε αυτόν τον μοναδικό φοίνικα. Διαταγή σύντομα, ενώ οι προμήθειες διαρκούν! Έρευνα περισσότερων φοινίκων για να προσθέσει στη συλλογή σας.

 

Όνομα το μεγάλο υπαίθριο πλαστικό αφήνει το διακοσμητικό τεχνητό φοίνικα μπουκαλιών για τον κήπο
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Εικόνα που παρουσιάζεται
Εφαρμογή Κήπος, εστιατόριο, αστέρι-ξενοδοχείο, εμπορικό κέντρο, εσωτερικό
Χρήση Εξωραϊσμός, υπαίθριος ή εσωτερικός
Όρος πληρωμής T/T, L/C
Βάση Πλαίσιο χάλυβα
Φύλλο

Ύφασμα ή πλαστικό

Ράβδος κλάδων Φίμπεργκλας

 

Το πλαστικό αφήνει το διακοσμητικό τεχνητό φοίνικα μπουκαλιών για το εμπορικό κέντρο 0

 

 

 

 

FAQ

Ποιο είναι το ελάχιστο διαταγής σας;
Έχουμε τις ελάχιστες οδηγίες διαταγής εντούτοις, μπορούμε να είμαστε εύκαμπτοι ανάλογα με την ιδιαίτερη αίτηση.

Ποιες είναι οι τιμές των προϊόντων σας;
Ανάλογα με εάν ενδιαφέρεστε για τα μαζικά τεχνητά τεχνητά δέντρα φυλλώματος ή συνήθειας, η σειρά προϊόντων μας από μερικά δολάρια ένα κομμάτι μέχρι χίλια δολάρια συν. Άσχετα από, καταλαβαίνουμε ότι οι πελάτες μας εργάζονται στα πλαίσια ενός οικονομικού προϋπολογισμού και της πλειοψηφίας του χρόνου που είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε μια κατάλληλη λύση που ανταποκρίνεται και στην προδιαγραφή σχεδίου και στον προϋπολογισμό.

Έχετε μια αίθουσα εκθέσεως που μπορώ να επισκεφτώ;
Ναι. Έχουμε μια μεγάλη αίθουσα εκθέσεως στο εργοστάσιό μας που έχει κατασκευαστεί για να παρουσιάσει τις εγκαταστάσεις και δέντρα μεταξιού μας δεδομένου ότι θα χρησιμοποιούνταν στις εφαρμογές. Έχουμε δημιουργήσει τα διάφορα θέματα συμπεριλαμβανομένου τροπικού, της αγριότητας και Ασιάτη. Επιπλέον, δεδομένου ότι η αίθουσα εκθέσεώς μας συνδέεται με τους πελάτες βιομηχανικής εγκατάστασης μας έχει τη δυνατότητα να περιοδεύσει το πάτωμα παραγωγής και να αναθεωρήσει τη χειροτεχνία των τελειωμένων δέντρων και των εγκαταστάσεών μας.

Ποια είναι η χρονική ανοχή σας;
Τα κατασκευασμένα προϊόντα μας παίρνουν παραδοσιακά 2 έως 6 εβδομάδες στα προϊόντα ανάλογα με την ποσότητα και το μέγεθος της διαταγής. Εντούτοις, καταλαβαίνουμε ότι οι πελάτες έχουν τις προθεσμίες και μπορούμε συνήθως να προσαρμόσουμε τα περισσότερα χρονικά πλαίσια.

Προσφέρετε τα δείγματα;
Ναι. Είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε σε σας τα δείγματα έτσι ώστε μπορείτε να δείτε από πρώτο χέρι την ποιότητα των προϊόντων μας καθώς επίσης και να αξιολογήσετε την καταλληλότητα της ποικιλίας εγκαταστάσεων για το πρόγραμμά σας.

Πώς το προϊόν σας στέλνει;
Έχουμε μια καλά κατασκευασμένη διαδικασία ναυτιλίας και συσκευασίας έτσι ώστε οι όλα εγκαταστάσεις και τα δέντρα μας μπορούν να συσκευαστούν και να σταλούν όσο το δυνατόν οικονομικότερα. Από τα τυποποιημένα ζαρωμένα κουτιά από χαρτόνι που στέλνουν μέσω του μικρού δέματος (έδαφος) στη συνήθεια ξύλινη δημιουργεί εκείνο το σκάφος μέσω του LTL, μπορούμε να συσκευάσουμε ακριβώς για τα όλα προϊόντα μας. Όταν τα τεχνητά δέντρα είναι πάρα πολύ μεγάλα για να συσκευαστούν στα κιβώτια ή τα κλουβιά, συμβαλλόμαστε για τα ημι ρυμουλκά ή τα εμπορευματοκιβώτια θάλασσας και χτίζουμε το εσωτερικό πλαίσιο έτσι ώστε τα δέντρα μπορούν να εξασφαλιστούν ακίνδυνα έως ότου φθάνουν επί του τόπου πελατών.

Παρόμοια προϊόντα
Βρείτε την καλύτερη τιμή