Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
Επισκεψή εργοστασίου
Σπίτι >

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory Επισκεψή εργοστασίου

Επισκεψή εργοστασίου
Επαφές
Επαφές: Mr. Sean
Φαξ: 86-20-36737192
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Production Line

Υπαίθρια επίδειξη

 

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Αίθουσα έκθεσης Haihong

 

 

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Γραφείο θέματος Haihong

 

 

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Γραμμή παραγωγής

 

Καλύπτοντας μια περιοχή 80,000m2 και το πάνω από 800 προσωπικό & εργαζόμενοι, επιχείρηση της Κίνας Haihong έχουν δημιουργήσει την άριστη ποιότητά του. Η ποιότητα δημιούργησε από τον προγραμματισμό, το σχέδιο, την κατασκευή Ε&Α, τις πωλήσεις, την κατασκευή, και την υπηρεσία. Δυνάμει της άριστων ποιότητας και της φήμης της, η επιχείρησή μας έχει επεκτείνει τα δίκτυα μάρκετίνγκ της πέρα από τις χώρες και τις περιοχές στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την Αφρική, και την Ευρώπη, όπου είναι καλά - λαμβανόμενος και διατηρεί τη μακροπρόθεσμη και σταθερή συνεργασία.

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4 

R&D

Δεδομένου ότι έχουμε μια άριστη & ενθουσιώδη ομάδα της Ε&Α, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες μας το κατάλληλο προϊόν, έτσι HAIHONH γίνεται ο πρόδρομος στη βιομηχανία! Μπορείτε να ποσολογήσετε την αξία της ομάδας Ε&Α μας στο πλαίσιο 5 χαρακτηριστικών διεθνών προγραμμάτων επιπέδων.

 

(1) το μεγαλύτερο ενιαίο κατασκευαστικό κτήριο στον κόσμο - «το του 2013 σφαιρικό κέντρο Chengdu» φόρουμ» τύχης σφαιρικό «, για να τιμηθεί δεδομένου ότι «μπορούμε να δούμε τον κόσμο από εδώ, επίσης ο κόσμος προσέχοντας εδώ».

 

(2) το μεγαλύτερο συγκρότημα του ανθίζοντας ξενοδοχείου τοπίων (ζωηρόχρωμο Yunnan: Πόλη των λουλουδιών) σε Kunming.

Το Kunming είναι η πόλη λουλουδιών της Κίνας, μητέρα πατρίδα των εγκαταστάσεων. Είναι μια πρόκληση για να ανταποκριθεί στα πρότυπα της πόλης των τεχνητών εγκαταστάσεων, οι αιώνιες ιδιότητες είναι βασική προϋπόθεση.

 

(3) το νέο ορόσημο του Μακάο με την πιό ψηλή ρόδα Ferris στην Ασία - «πόλη στούντιο του Μακάο». Άλλη μια φορά για να αποδείξουν την τέλεια εργασία ομάδων Ε&Α, τα κατάλληλα υπαίθριοι UV ανθεκτικά & καθυστερημένα πυρκαγιά πρότυπά μας.

 

(4) η συνεργασία με το μεγαλύτερο υπεύθυνο για την ανάπτυξη ιδιοκτησίας στην Κίνα - «EVERGRANDE», έχουμε συμπληρώσει πάνω από 200 προγράμματα.

 

(5) έχουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στη διεθνή τεχνητή ιστορία τοπίων, για να εγκρίνουμε κοντά & να συνεργαστούμε με το τοπ υπεύθυνο για την ανάπτυξη θεματικών πάρκων του κόσμου - το «θέρετρο της Σαγκάη Disney» & αυτό είναι ομάδα σχεδίου από την Αυστραλία.

 

Εκείνα τα πέντε χαρακτηριστικά προγράμματα όπως προαναφερθε'ντα για να παρουσιάσουν HAIHONG είναι σημαντικά από τη βιομηχανία.

 

Αρχικός με τη φυσική ομορφιά, η παράδοση αιθουσών εκθέσεως 5,000m2 μια κομψή και εύκολη καλλιτεχνική έννοια με κατασκευή, την ανάπτυξη, και το σχέδιο Haihong τη. Μπορούμε να προσφέρουμε χιλιάδες διάφορα τοπία συμπεριλαμβανομένων των rockeries και των καταρρακτών, ζώα και φυτά, τέχνες λουλουδιών, τεχνητά αρχιτεκτονικές και γλυπτά.

 

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0