Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
προϊόντα
Υποθέσεις
Σπίτι >

ΚΙΝΑ Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory Company Cases

Νησί ονείρου (ρωσικά: Остров мечты Ostrov mechty) -Το μεγαλύτερο εσωτερικό θεματικό πάρκο στην Ευρώπη.

Το πάρκο καλύπτει 300.000 τετραγωνικά μέτρα. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του πάρκου 150 στρέμματα των μοναδικών και σπάνιων ζώων δέντρων φύσης και των πουλιών και των φυτών στη χερσόνησο καταστράφηκαν. Η εμφάνιση είναι στο ύφος ενός κάστρου παραμυθιού παρόμοιου με Disneyland. Το πάρκο έχει 29 μοναδική έλξη με πολλούς γύρους, καθώς επίσης και τις για τους πεζούς λεωφόρους με τις πηγές και τις πορείες κύκλων. Το συγκρότημα περιλαμβάνει ένα εξωραϊσμένο πάρκο μαζί με μια αίθουσα συναυλιών, έναν κινηματογράφο, ένα ξενοδοχείο, ένα πλέοντας σχολείο των παιδιών, τα εστιατόρια και τα καταστήματα. Η αξία της επένδυσης είναι $1,5 δισεκατομμύρια. Η κατασκευή του πάρκου άρχισε το Μάρτιο του 2016. Την κατασκευή σταματήθηκε στις αρχές του 2017 για οικονομικούς λόγους αλλά αναχρηματοδοτήθηκε και ξαναξεκίνησαν ως τα τέλη του 2017. Υπάρχουν εννέα οι ζώνες, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου Τρανσυλβανία που χορηγούν άδεια από τη Sony Pictures, το Smurfs, που χορηγούν άδεια από τα βελγικά ΟΜΠ επιχείρησης, οι εφηβικές χελώνες Ninja μεταλλάξεων από Viacom, και γειά σου γατάκι από Sanrio της Ιαπωνίας. [8] πέντε χαρακτήρες δημιουργήθηκαν από τους καλλιτέχνες συγκεκριμένα για το πάρκο, όπως Mowgli στο έδαφος των δεινοσαύρων, τον κόσμο Pinocchio και της μπαμπά Carlo, και το Castle της βασίλισσας χιονιού. Υπάρχουν περίπατοι μοιάζοντας με τις οδούς των παγκόσμιων κεφαλαίων και των διάσημων πόλεων, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης, με το Colosseum στη μικρογραφία Βαρκελώνη με τα κτήρια Gaudi και Λονδίνο. Τα 72 στρέμματα του πάρκου καλύπτονται από το μεγαλύτερο θόλο γυαλιού της Ευρώπης, για να επιτρέψουν τη λειτουργία κατά τη διάρκεια των χειμώνων της Μόσχας.      

HAIHUA το νησί-νησί τουρισμού παγκόσμιων μεγαλύτερο λουλούδι-τύπων τεχνητό

Το νησί HAIHUA είναι μια εργασία Evergrande που έχει έναν σημαντικό αντίκτυπο στο τοπίο παγκόσμιου πολιτιστικό τουρισμού. Στηργμένος στα πλεονεκτήματα πυρήνων του διεθνούς νησιού τουρισμού Hainan, καταβάλλει κάθε προσπάθεια να χτιστεί ένα παγκόσμιας ποιότητας πολιτιστικό πρόγραμμα τουρισμού, και γίνεται ένας πολιτιστικός προορισμός τουρισμού που άνθρωποι yearn σε όλο τον κόσμο ξέν. Η κατασκευή του νησιού Hainan Haihua στην Κίνα προσαρμόζεται στη στρατηγική ανάπτυξης του διεθνούς νησιού τουρισμού Hainan και θα βελτιώσει πολύ την εικόνα και την ποιότητα του παράκτιου τουρισμού στην επαρχία Hainan. Αφότου ανοίγουν πλήρως το νησί HAIHUA, θα προσελκύσει τους τουρίστες από για να επισκεφτεί σε όλο τον κόσμο το νησί, και θα γίνει επίσης μια λάμποντας επαγγελματική κάρτα του λιμένα ελευθεροποίησης των συναλλαγών Hainan.

Πόλη της Φλωρεντίας Wuhan

Η πόλη της Φλωρεντίας Wuhan συνεχίζει την έννοια σχεδίου της πόλης της Φλωρεντίας. Εμπνέεται από το σημαντικό οικογενειακό κάστρο Medici στη Φλωρεντία. Αναπαράγει τέλεια το κλασικό ιταλικό αρχιτεκτονικό ύφος και γίνεται η πρώτη μεγάλης κλίμακας έξοδος σχεδιαστών υψηλών σημείων με το καθαρό ιταλικό ύφος στη κεντρική Κίνα.   Περπατώντας στην πόλη, θα διαπιστώσετε ότι το αρχιτεκτονικό ύφος, το σχέδιο τοπίων οδών, το σχέδιο καταστημάτων εμπορικών σημάτων, οι πράσινες πηγές, τα κεραμίδια πατωμάτων και ακόμη και οι τουαλέτες είναι λεπτολόγα και πολύ έξοχα. Μπορεί να ειπωθεί ότι η πόλη της Φλωρεντίας δίνει στους πολίτες Wuhan μια υψηλής ποιότητας έξοδο.   Η πόλη Wuhan Φλωρεντία ακολουθεί επίσης αυτό το πλεονέκτημα, που συγκεντρώνει τα γνωστά εμπορικά σήματα όπως η Brooks Brothers, λιμένες, εικασία, Nike, Adidas, Puma, κομψός ευημερήστε Marisfrola, Folli Follie, το βόρειο πρόσωπο, Moussy, κ.λπ. Οι περισσότεροι από τους είναι εμπορικά σήματα που οι άνθρωποι Wuhan προτιμούν. Υπάρχουν επίσης πολλά εμπορικά σήματα που εμφανίζονται στις εξόδους Wuhan για πρώτη φορά.   HAIHONG εργοτάξιο οικοδομής: Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόοδος της κατασκευής, αρχίσαμε με την οργάνωση προσωπικού, την εγγύηση κατασκευής, ελεγκτικές διαδικασίας και άλλες πτυχές. Ο ιταλικός διοικητής επιχείρησης πήγε προσωπικά στη σκηνή να καταδείξει τη επίβλεψη. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, το τμήμα προγράμματος καθοδήγησε αυστηρά την κατασκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καθαρισμού και της καθαρότητας της ομάδας Haihong, και έδωσε επίσης προσοχή στην ποιότητα της χειροτεχνίας. Οι διευθυντές πρέπει για να εποπτεύσουν τη διαδικασία κατασκευής, να ενισχύσουν την επιτόπια καθοδήγηση για το προσωπικό κατασκευής, να επιμείνουν στην επιθεώρηση διαδικασίας εμφάνισης 100% των προγραμμάτων που ολοκληρώνονται κάθε μέρα, και να εφαρμόσουν αυστηρά το σύστημα ποιοτικής αποδοχής ομάδας για να εξασφαλίσουν τη σταθερή βελτίωση των ποιοτικών διαδικασιών.    
1 2 3