Αρχική Σελίδα

Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Καθιερωμένο το 2004, Haihong είναι διάσημες επιχειρήσεις της αρχιτεκτονικής τοπίων, ενσωματώνει τον προγραμματισμό, το σχέδιο, την Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις, την κατασκευή και τις υπηρεσίες. Οι επιχειρήσεις Haihong περιλαμβάνουν το τεχνητό εργοστάσιο εγκαταστάσεων Haihong περιοχής των Η.Ε Guangzhou Baiy, Co. ΕΠΕ, Hunan Yongzhou Haihong τεχνητό εργοστάσιο τεχνών τεχνών Yongzhou Haihong hanghai εγκαταστάσεων. Το Currentlly, επιχειρήσεις Haihong καλύπτει μια περιοχή πάνω από 80, 000m», περισσότερο από 800 υπάλληλος, πελάτες προερχόμενος από πάνω από 100 χώρες και περιοχές. Με το μοναδικό και καινοτόμο καλλιτεχνικό ύφος μας και exqusite τη διαφορά μεταξύ της τέχνης παραγωγής, είμαστε πρωτοπόροι της βιομηχανίας. Είναι δύσκολο να πει κανείς πραγματικό και τα τεχνητά προϊόντα μας. Το προϊόν του Haihong μπορεί σταμάτημα κάτω από το άσχημο καιρό και δεν θα παραμορφώσει ή δεν θα εξασθενίσει, έτσι Haihong γίνεται ο ηγέτης της βιομηχανίας.
Αυτήν την περίοδο, έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη βιομηχανία και έχουμε συμπληρώσει πάνω από 1000 υψηλού προφίλ προγράμματα. Τα εσωτερικά προγράμματα περιλαμβάνουν το περίπτερο παγκόσμιου EXPO και το περίπτερο της Κίνας, Ασιατικοί Αγώνες της Κίνας Guangzhou, πάρκο περιπέτειας Fantawild, ομάδα ακίνητων περιουσιών Evergrande, ομάδα ιδιοκτησίας Shimao, βαριά βιομηχανία Sany, νέος τομέας Plaza, διεθνής αερολιμένας Guangzhou Baiyun (μεγαλύτερος αερολιμένας Asias), διεθνής αερολιμένας της Σαγκάη Pudong, ομάδα ξενοδοχείων Sheraton, ομάδα ξενοδοχείων του Howard Johnson, σφαιρικό φόρουμ τύχης του 2013 (η μεγαλύτερη μεμονωμένη κατασκευή στον κόσμο), σφαιρικό κέντρο Chengdu η πόλη στούντιο του Μακάο, διεθνής Συνθήκη Dianchi και το κέντρο έκθεσης, το ζωηρόχρωμο εμπορικό κέντρο Yunnan σε Kunming, το καυτό πάρκο ανοίξεων Dalian Sweetland και τα προγράμματα κύβων Rubiks νερού Xi'an στο εξωτερικό περιλαμβάνουν το συνεδριακό κέντρο της αφρικανικής ένωσης, Ντουμπάι Λεωφόρος (η λεωφόρος παγκόσμιων μεγαλύτερη αγορών), λεωφόρος αγορών Shree Balaji (μεγαλύτερη λεωφόρος Indias), Kobe-βασισμένο πάρκο Suma Aqualife στην Ιαπωνία, μεγαλύτερο πάρκο νερού Vietnams, την Κορέα Gyeongju μπλε Waterpark, το μουσείο της 100ης επετείου του Pyongyang στη Βόρεια Κορέα, των παραθαλάσσιων θερέτρων στην Αυστραλία κ.λπ.
Δεδομένου ότι οι πρώτης τάξεως τεχνητές επιχειρήσεις τοπίων στην Κίνα που ενσωματώνουν τον προγραμματισμό, το σχέδιο, την Ε&Α, την κατασκευή, την κατασκευή και την υπηρεσία, ακολουθούμε πάντα την αρχή της " εμμονής συμβάσεων και της πιστωτικής τήρησης " καθώς επίσης και " τους πελάτες και την ποιότητα ελάτε πρώτα». Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους πελάτες στην πατρίδα και στο εξωτερικό να αναπτυχθούμε από κοινού.
Επίσης θερμά καλωσορίζουμε τους πελάτες για να μας στείλουμε τις προδιαγραφές ή τα δείγματά τους για την επεξεργασία ή να επισκεφτούμε άμεσα την επιχείρησή μας για συνεργασία.

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 6

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 7

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 8

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η διαδικασία μας

2004-οργάνωση επιχείρησης στο qingdao.

η 2006-επιχείρηση που αφαιρέθηκε στη Σαγγάη, που μετονομάστηκε " την επιχείρηση yongzhou της Σαγγάης haihong» στο τεχνητό palnt.

2008-ετήσιος κύκλος εργασιών περισσότερα από 30 εκατομμύρια.

2010-Haihong η οργάνωση μια έδρα σε Guangzhou, έχει αναπτυχθεί για να είναι ο ηγέτης του τεχνητού βιομηχανικού, ετήσιου κύκλου εργασιών τοπίων περισσότερα από 70 εκατομμύρια.

2013-Haihong Hunan το εργοστάσιο πήγε σε λειτουργία, οι συνολικοί εργαζόμενοι & το προσωπικό είναι πάνω από 600, ετήσιος κύκλος εργασιών περισσότερα από 100 εκατομμύρια.

2016-Haihong έχει την έδρα σε Guangzhou κλάδοι στη Σαγκάη, Hunan, το Χογκ Κογκ & την Κορέα. Τα δίκτυα πωλήσεων είναι κάλυψη Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ρωσία, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, γαλλικά και άλλα. Το Haihong γίνεται ο ηγέτης του τεχνητού τοπίου βιομηχανικού.

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Εταιρικό Προφίλ 2

 

Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HAIHONG

Αριθμός Υπαλλήλων : 501~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000,000-2,000,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Πιστοποιήσεις