Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τεχνητές εγκαταστάσεις @2023CIFF Haihong
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Sean
Φαξ: 86-20-36737192
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τεχνητές εγκαταστάσεις @2023CIFF Haihong

2023-03-31
Latest company news about Τεχνητές εγκαταστάσεις @2023CIFF Haihong
Το 2023, η μακριά ανεκτέλεστη παραγγελία της άκαμπτης οικιακής απαίτησης προώθησε περαιτέρω την κατανάλωση επίπλων, και η βιομηχανία απελευθέρωσε έναν ισχυρό ήχο της αποκατάστασης.
Το Μάρτιο, ο προσδίδοντες γόητρο εξοπλισμός παραγωγής επίπλων της Κίνας Guangzhou του 2023 διεθνείς και η έκθεση συστατικών πραγματοποιήθηκαν στο καντόνιο δίκαιο Pazhou Guangzhou Pazhou.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνητές εγκαταστάσεις @2023CIFF Haihong  0
Άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις που συγκεντρώνονται στην έκθεση. Η έκθεση σύλλεξε την προσοχή της σφαιρικής βιομηχανίας επίπλων και προσέλκυσε elites από για να συμμετέχει σε όλο τον κόσμο συνεχώς να χτίσει τη συγκριτική μέτρηση επιδόσεων της ασιατικής βιομηχανίας κατασκευής επίπλων.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνητές εγκαταστάσεις @2023CIFF Haihong  1
 
Προβλέψτε τη μελλοντική τάση ανάπτυξης της σφαιρικής βιομηχανίας επίπλων.
Επωφεληθείτε της νέας ευκαιρίας της αύξησης βιομηχανίας
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνητές εγκαταστάσεις @2023CIFF Haihong  2
 

HAIHONG θέτει - επάνω 18 τμήματα συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της διαμόρφωσης, της δομής, του πραγματικού δέντρου, που συσκευάζουν κ.λπ. για να κάνει ένα ακριβές πλαίσιο εργοστασίων για να εξυπηρετήσει κάθε διαδικασία διαταγής τέλεια.

Η πρώτη ύλη προϊόντων 80% Haihong εισάγεται από τα διεθνή εμπορικά σήματα για να βεβαιώσει τη κορυφαία ποιότητα.

Με το κύριο επίπεδο επίδρασης προσομοίωσης προϊόντων, ακριβούς QC συστήματος διαχείρισης και επαγγελματικής υπηρεσίας, Haihong έχει αναγνωριστεί ευρέως και εμπιστευμένος από τους επαγγελματικούς πελάτες προγραμμάτων τοπίων συνολικά, έχουμε συμβάλλουμε επιτυχώς σε 3000 προγράμματα πέρα από τον κόσμο, όπως το καθολικό θέρετρο, το νησί Ρωσία ονείρου, ο κόσμος θάλασσας Αμπού Ντάμπι, Disneyland, κ.λπ.

Η Co. κεντρικής ομάδας εξωτερικού εμπορίου της Κίνας, ΕΠΕ είναι ο διοργανωτής της «έκθεσης προϊόντων εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας» με μια ιστορία περισσότερων από 50 ετών, με τα κανάλια πρόσκλησης ισχυρών πωλήσεων δικτύων και αγοραστών η «έκθεση επίπλων της Κίνας Guangzhou διεθνής» που υποστηρίζεται από το κέντρο είναι μια διεθνής επαγγελματική έκθεση επίπλων με μια μεγάλες κλίμακα και μια επιρροή στην Ασία, και απολαμβάνει τη φήμη του «ασιατικού κέντρου εγχώριου εμπορίου».